Speciaal voor besturen en scholen met een huisacademie is er de mogelijkheid om onze e-learning modules op te nemen in de academie. Naar keuze kun je het gehele aanbod of een selectie opnemen.

E-learning is een laagdrempelige en flexibele manier van nascholen. Op elk gewenst moment kan een module naar keuze worden gevolgd. Met ons uitgebreide aanbod van meer dan 100 modules is er voor elk wat wils.

Onze modules worden geheel in huis ontwikkeld door onze congresontwikkelaars. Ze werken daarvoor samen met de beste sprekers. De modules zijn exclusief voor het onderwijs ontwikkeld en passen dus perfect bij het werk in de klas.

Voorbeelden

Verschillende schoolbesturen maken gebruik van onze modules in hun academie.

  • School A selecteert elk kwartaal één module die past bij de ontwikkelingen in de school op dat moment. Deze module kan door de medewerkers worden gevolgd en biedt een inhoudelijke basis waarop de organisatie kan bouwen.
  • School B startte per 1 september met een nieuwe academie en wilde deze direct inhoudelijk body geven. School B heeft het gehele aanbod opgenomen in de academie en neemt ook nieuw gepubliceerde modules direct op.

Meer weten

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw academie te bespreken. We tonen graag onze modules en doen een vrijblijvend voorstel.

Voordelen

  • Kant-en-klare en flexibele aanvulling van het aanbod in uw academie
  • Meer dan 100 modules beschikbaar voor primair en voortgezet onderwijs
  • Uitstekend beoordeeld door deelnemers

Modules po