Functionele gecijferdheid is het hoofddoel van het reken-wiskunde onderwijs. Voor zwakkere leerlingen is meer expliciet onderwijs nodig in de aanpak van rekenproblemen. In de praktijk wordt vooral ingezet op het leren maken van sommen. Hoe zet je het drieslagmodel in voor observaties waarmee je je onderwijs afstemt op de behoeften van jouw leerlingen?
In deze module krijg je informatie over:
uit het primair onderwijs.
In deze module ga je aan de hand van filmpjes van deskundige Cathe Notten, opdrachten en theorie aan de slag met het drieslagmodel. Het maken van deze module kost ca. 2 uur.
Hoofdstuk 1
Drieslagmodel binnen het protocol ERWD
Hoofdstuk 2
Observatie en interventie met het drieslagmodel
Wil je na het volgen van deze module meer didactische rekenkennis opdoen? Volg dan ook de module 'Leren en onderhouden van de basisvaardigheden rekenen'.
Schrijf nu in en ontvang:
De prijs bedraagt € 59,00 ex btw per deelnemer. Volg de module met je collega's: iedere 5e deelnemer gratis
Abonnees volgen deze module gratis!
Voor het volgen van deze e-learning heb je een internetverbinding nodig en een computer, laptop of tablet met een schermafmeting van tenminste 9,7”. Zorg dat je de laatste versie van je internetbrowser hebt geïnstalleerd voor een optimale werking van de e-learning.
Heb je een individueel abonnement of maakt jouw school gebruik van een teamabonnement, dan is deze module inbegrepen bij het abonnement. Je betaalt voor deze module dus niks extra! Log in en klik op ‘Start’ om direct te beginnen. Heb je nog geen abonnement? Klik dan op ‘Inschrijven’ en kies het abonnement dat bij je past.
Na het voltooien van de module kun je je certificaat van deelname downloaden via je Profielpagina.