Anne-Marie Stevens

613 deelnemers gaven Anne-Marie Stevens 4,2 sterren

Anne-Marie Stevens werkt sinds 2001 bij EntreaLindenhout waar ze jarenlang volgens de methode STOP 4-7 ouders, leerkrachten en kinderen getraind heeft. Daarnaast coacht ze al vanaf 2015 leerkrachten in de klas als het gaat om ‘ander gedrag’. Ook helpt ze ouders om meer grip te krijgen op de opvoeding en eventuele gedragsproblemen. Anne-Marie is expert als het gaat om kijken naar en veranderen van gedrag. Ook is Anne-Marie een van de eerste gecertificeerde Family Check Up therapeuten in Nederland. Anne-Marie werkt op veel verschillende scholen in en rondom Nijmegen.
In 2020 is Anne-Marie gestart met haar eigen bedrijf. Ze richt zich hiermee  op opvoedondersteuning en deskundigheidsbevordering voor professionals. Naast de cursussen die ze voor Medilex Onderwijs verzorgt is ze een ervaren spreker tijdens congressen van Medilex Onderwijs. Op een schaal van 1 tot 5 worden de bijdragen van Anne-Marie gemiddeld met een 4,2 beoordeeld.

Enkele reacties van deelnemers over Anne-Marie's bijdragen aan onze congressen en cursussen:

  • Zeer enthousiaste en inspirerende docent!
  • Het was prettig om naar Anne-Marie te luisteren. Ze gaf veel praktijkvoorbeelden.
  • Anne-Marie is een leuke, spontane vrouw. Ze brengt de informatie prettig over en het is erg fijn om naar haar te luisteren!
  • Het was erg leerzaam!! Een docent met ontzettend veel kennis. Zij weet dit op een leuke en goede manier over te brengen.
  • Vlot, lekker hoog tempo en vol praktische handvatten.