Begrijpend lezen in het po

Aankondiging
Maart 2019
  • Tijdsduur Gehele dag
Sylvia Claessens

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Sylvia Claessens

Delen met een collega of downloaden

In het kort

Bijna één op de vier leerlingen verlaat de basisschool met een leesvaardigheidsniveau lager dan groep 6. Demotivatie door een gebrek aan succeservaringen is voor veel leerlingen het gevolg. Hoe vergroot jij de leesmotivatie van deze leerlingen? En welke didactiek zet je in om tot lezen met begrip te komen? 

Verbeter de kwaliteit van het begrijpend leesonderwijs op jouw school!

 

In maart 2019 vindt het congres 'Begrijpend lezen in het primair onderwijs!' plaats. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht zodra de data bekend zijn? Laat dan hieronder je gegevens achter en ontvang bericht zodra de inschrijving geopend is.

Dit congres is speciaal voor: 

  • Leerkrachten uit de midden- en bovenbouw
  • Intern begeleiders
  • Taalcoördinatoren 

en overige geïnteresseerden uit het primair onderwijs

Programma

Het programma is nog niet bekend, maar volgt snel.

Praktische Informatie

Kosten

De kosten voor deze studiedag bedragen  €395,-. Genoemd bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW en onderstaande kortingen: 

1 OP 5 GRATIS Schrijf je je gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaal je slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis.

STUDENTENKORTING Medilex Onderwijs stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit, die geen dienstverband hebben. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van je opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

Let op! Bovenstaande kortingen zijn niet te combineren. De hoogste korting gaat voor. 

Adres

Nader te bepalen

De locatie van deze bijeenkomst

is nog niet bekend

Locatie en parkeren

Nader te bepalen,

De locatie van dit congres is nog niet bekend. De congressen van Medilex Onderwijs vinden altijd plaats in Utrecht of omgeving. 

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname, dat je kunt downloaden via je Profielpagina.

Blijf op de hoogte