Deze cursus heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze congressen pagina voor ons huidig aanbod van congressen en symposia.

Cursus

Als beginnend vertrouwenspersoon komt er veel op u af. U hoort heftige verhalen van studenten waar u niet altijd op voorbereid bent. Daarbij kunt u soms op gespannen voet leven met een collega waar een student problemen mee heeft. Hoe zorgt u dat u zichzelf beschermt en toch een luisterend oor kunt bieden? Welke technieken zet u in om studenten zo goed mogelijk verder te helpen?

Zorg dat u als beginnend vertrouwenspersoon vertrouwen hebt in uw eigen kunnen zodat u uw studenten optimaal kunt begeleiden. 

In januari start de driedaagse cursus 'Vertrouwenspersoon in het MBO' onder leiding van trainer en coach Miranda Vanbrabant. U leert de wettelijke kaders waarbinnen u opereert en de theorie achter verschillende luister- en gesprekstechnieken. Er is veel ruimte voor interactie en feedback van de trainer en uw medecursisten.

Bekijk het hele programma of schrijf u direct in voor de cursus 'Vertrouwenspersoon in het MBO'.

 

Let op! Bent u werkzaam in het voortgezet onderwijs? Schrijf u dan in voor de cursus 'Vertrouwenspersoon in het voortgezet onderwijs'.  


Downloads

tip een collega!

Contact

Kevin Blommert Congresmanager
Kevin Blommert

Stel uw vraag aan de congresmanager


Medilex Onderwijs BV

Postbus 351 / 3700 AJ Zeist

T 030-7001220

info@medilexonderwijs.nl