In nauwe samenwerking met onze locaties en sprekers nemen we maatregelen zodat je veilig en prettig je congres of cursus kunt bezoeken. We kijken er naar uit om je te ontvangen!

We volgen bij onze congres- en cursusdagen de maatregelen zoals die door het RIVM en de rijksoverheid worden genomen. In de risiconiveaus ernstig en zeer ernstig kunnen congressen plaatsvinden met maximaal 30 deelnemers in de zaal. Onze locaties zijn aangepast om te voldoen aan alle eisen die het RIVM stelt. Er is voldoende afstand tussen tafels en stoelen, de looproutes zijn aangegeven, de catering is aangepast. Voor wie dat prettig vindt, zijn handgel en mondkapjes beschikbaar. Onze locaties hebben voldoende parkeergelegenheid zodat je niet met het openbaar vervoer hoeft te reizen.

Uiteraard bieden we onze dagen ook online aan. We doen er alles aan om jouw congres- of cursusdag zo prettig mogelijk te laten verlopen!

 

Jouw gezondheid

De gezondheid van alle deelnemers, sprekers en onze medewerkers staat voor ons op nummer één. Houd je daarom aan de richtlijnen die de Rijksoverheid hanteert:

  • Heb je lichte klachten, blijf dan thuis
  • Ben je zelf of één van je huisgenoten besmet met het coronavirus, blijf dan thuis

In veel gevallen bieden we de optie om het congres online te volgen.

Het is daarnaast altijd mogelijk om een collega je plek te laten innemen! Dit geldt voor congressen, masterclasses en voor gehele series van cursussen en opleidingen. Neem even contact op met ons secretariaat via info@medilexonderwijs.nl. Vemeld de naam van de nascholing, de startdatum en de naam van de collega die je plek inneemt.

Cursussen

Per locatie en cursus wordt bekeken hoe het programma het best kan worden vormgegeven. Houd rekening met licht afwijkende tijden en een aangepaste lunch.

We hebben zeer goede ervaringen met La Vie in Utrecht en krijgen van deelnemers ook positieve reacties over de genomen maatregelen. We bieden een livestream voor deelnemers die verkouden zijn of verplicht in quarantaine zijn. Je kunt per cursusdag kiezen voor live aanwezigheid of online. De livestream kent beperkingen en de leerervaring in de stream kan niet tippen aan live aanwezigheid.

We zullen er voor zorgen dat je een prettige en leerzame dag zult hebben. Mochten er wijzigingen zijn bij jouw cursusdag, dan ontvang je altijd tijdig bericht per e-mail.

Congressen

In overleg met onze locaties hebben we zaalindelingen gerealiseerd zodat alle deelnemers veilig en prettig hun congres kunnen bezoeken. We kunnen daardoor per zaal minder deelnemers ontvangen. Bij congressen met subsessies zijn ook de ruimtes voor de sessies aangepast aan de richtlijnen. We verzoeken je om niet af te wijken van het zelfgekozen programma op je badge. Mocht je congres verplaatst zijn naar een alternatieve locatie, dan ontvang je hierover altijd bericht per e-mail.

Alle congreslocaties beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Kom dus per auto!

De locaties

Onze locaties nemen maatregelen om te voldoen aan de richtlijnen. Je ontvangt per mail informatie die voor jouw locatie van toepassing is. Voor alle locaties geldt:

  • Er zijn looproutes aangegeven
  • Tafels en stoelen worden op minimaal anderhalve meter afstand geplaatst (waar mogelijk nemen we meer afstand)
  • Op alle locaties is desinfecterende handgel beschikbaar
  • De catering is aangepast zodat iedereen 1,5m afstand kan houden
  • Het personeel draagt handschoenen en mondkapjes
  • Er zijn voor deelnemers mondkapjes beschikbaar


Een voorbeeld van een zaalopstelling met voldoende ruimte.

We verzoeken je om de maatregelen in acht te nemen en instructies van het personeel op te volgen. We vragen je ook om met de fiets of de auto te komen. Onze locaties hebben voldoende parkeergelegenheid.

Per locatie kan je de maatregelen bekijken.

Antropia

Cultuur- en Congrescentrum Antropia tijdens Corona from Antropia on Vimeo.

 

La vie

De Eenhoorn