Terugkomdag Contactpersoon in het primair onderwijs

Cursus
Dinsdag 1 oktober 2019
  • Tijdsduur 6 uur 45 min
Marloes Faddegon

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Marloes Faddegon

In het kort

Indien je in het verleden deelgenomen hebt aan de cursus 'Contactpersoon in het primair onderwijs' kunt je je inschrijven voor de terugkomdag. Inschrijving voor de terugkomdag zonder de basiscursus Contactpersoon in het primair onderwijs van Medilex Onderwijs gevolgd te hebben is niet mogelijk. 

Op de terugkomdag Contactpersoon in het primair onderwijs staan casuïstiek en intervisie centraal. Ook actuele ontwikkelingen en berichten vanuit de klachtencommissies komen aan bod onder leiding van Anke Visser

Er is weer plek voor maximaal 16 personen. Alle ex-cursisten zijn uitgenodigd dus wees er snel bij! 

Alle ouddeelnemers van de cursusreeksen Contactpersoon in het primair onderwijs van Medilex Onderwijs. 

Programma

Op dinsdag 1 oktober 2019 is de eerste terugkomdag van Contactpersoon in het primair onderwijs.

Op deze terugkomdag is er ruimte voor intervisie en het bespreken van casuïstiek. Daarnaast gaat Anke Visser in op actuele ontwikkelingen en berichten vanuit de klachtencommissies 

 

Praktische Informatie

Kosten

De kosten voor deze terugkomdag bedragen € 395,-. Genoemd bedrag is inclusief hand-outs, literatuur, koffie/thee en lunch en exclusief BTW. 

 

1 OP 5 GRATIS Schrijft je je gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaal je slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis.

Adres

La Vie Meeting Center

Lange Viestraat 351

3511 BK Utrecht

Inschrijven