Lesgeven in een stedelijke omgeving

Gemist
Aankondiging
Vrijdag 12 juni 2020
Wendy Nieuwenhuizen

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Wendy Nieuwenhuizen
Deelnemers beoordelen onze nascholing gemiddeld met een 8,2

Delen met een collega of downloaden

In het kort

Coronamaatregelen 
Dit congres is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. De deelnemers die zich hadden ingeschreven zijn hierover per mail geinfomeerd. Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe editie? Laat dan je gegevens achter door op de knop 'Op de hoogte' te klikken.

 

Leerlingen die straatgedrag vertonen, een negatieve groepsdynamiek en agressie in de klas... als docent van leerlingen in een stedelijke omgeving sta je voor een groot aantal uitdagingen. Hoe ga je om met het straatcultuurgedrag van je leerlingen? Hoe beïnvloedt jouw achtergrond de manier waarop jij naar je leerlingen kijkt? En hoe geef je grenzen aan met behoud van de relatie met je leerlingen?

Krijg zicht en vat op de (straat)cultuur in je klas!

Na het plenaire ochtendprogramma ga je in de middag in twee van de onderstaande subsessies praktisch aan de slag met:
        A - Groepsdynamica
        B - Agressie in de klas
        C - Straatcultuur

EXTRA: Ontvang gratis het boek 'Korte lontjes'

Voor wie

Dit congres is speciaal ontwikkeld voor:

  • Docenten
  • Mentoren
  • Studieloopbaanbegeleiders
  • Zorgmedewerkers
  • Afdelings- en teamleiders

uit het vo en mbo

Programma

Het programma is nog niet bekend, maar volgt snel.

Praktische Informatie

Kosten

De kosten voor dit congres bedragen €395,- voor de hele dag. Genoemde bedragen zijn inclusief hand-outs, het boek 'Korte lontjes', koffie/thee en lunch en exclusief BTW en onderstaande kortingen:

1 OP 5 GRATIS  Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis.

STUDENTENKORTING  Medilex Onderwijs stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit, die geen dienstverband hebben. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

Let op! Bovenstaande kortingen zijn niet te combineren. De hoogste korting gaat voor.

Adres

Stayokay Soest

Bosstraat 16

3766 AG Soest

Locatie en parkeren

Stayokay Soest, Soest

Bezoekers kunnen parkeren op het eigen terrein.

Vanaf de A28, neem afslag 4 naar Soest. Je passeert een industrieterrein. Steek de spoorlijn over en ga 200m na het verkeerslicht linksaf (Pimpelmees). Volg na 100m de Bosstraat (bocht naar rechts). Stayokay Soest zie je na circa 400m aan je rechterzijde.

 

Vanaf de A1 of de A27; neem afslag 10 naar Soest. Bij Paleis Soestdijk rechtsaf. Bij het eerste verkeerslicht linksaf. Je rijdt de weg helemaal uit (2 km), tot een haakse bocht. 200m daarna de eerste straat rechts (de Pimpelmees). Deze straat gaat over in de Bosstraat. Stayokay Soest ligt na 400m aan je rechterzijde.

 

Per trein

Neem de trein naar station Soest-Zuid. Steek het spoor over en sla direct linksaf. Ga de voetgangerstrap af en volg de Bosstraat. Stayokay Soest ligt 600 m verderop. 

Download routebeschrijving

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname, dat je kunt downloaden via je Profielpagina.

Dit congres is gevalideerd door het Lerarenportfolio voor 5 studiebelastingsuren, onder aanbodcode 00501-05659

  Urenverdeling naar inhoud 5 uur
Vakinhoudelijk
(Vak)didactisch 3 uur
Pedagogisch 2 uur
Brede professionele basis  

Blijf op de hoogte