Flexibele lesroosters in het vo

Aankondiging
Voorjaar 2020
  • Ervaringsdeskundige verhaal uit de praktijk
  • Vorige keer uitverkocht wees er snel bij!
Suzanne Veldhuis-Agterberg

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Suzanne Veldhuis-Agterberg
Deelnemers beoordelen onze nascholing gemiddeld met een 8,2

Delen met een collega of downloaden

In het kort

Als school wil je inspelen op de leerbehoeften van alle leerlingen en hen de ruimte geven zelf keuzes te maken. Eén van de uitdagingen bij dit gepersonaliseerd leren is het rooster. Met een flexibel rooster is er meer mogelijkheid tot differentiatie en begeleiding op maat. Welke factoren weeg je mee bij het invoeren van een flexibel lesrooster? Op welke manieren kun je een lesrooster flexibel vormgeven? En welke ondersteuning bied je docenten bij de overgang naar een flexibel lesrooster?

Kies voor een flexibel rooster dat mogelijkheden biedt in plaats van belemmeringen!

Begin 2020 zal het congres 'Flexibele lesroosters in het vo' herhaald worden. Laat hieronder je gegevens achter en word direct op de hoogte gesteld als het programma online staat en de inschrijving is geopend.

Voor wie

Deze dag is georganiseerd voor:

  • Schoolleiders
  • Adjunct-directeuren
  • Rectoren
  • Team- en afdelingsleiders

uit het voortgezet onderwijs die willen weten wat de mogelijkheden zijn rondom flexibele lesroosters en hoe je de invoering hiervan aanpakt. Overige belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Programma

Het programma is nog niet bekend, maar volgt snel.

Praktische Informatie

Kosten

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €395,- voor de hele dag. Genoemd bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, handouts, koffie/thee en lunch, exclusief btw en onderstaande kortingen:

1 OP 5 GRATIS Bij gelijktijdig inschrijven met vijf personen uit één instelling wordt de factuur naar één adres gestuurd, dan betaal je slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis.

STUDENTENKORTING Medilex Onderwijs stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit, die geen dienstverband hebben. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

Let op! Bovenstaande kortingen zijn niet te combineren. De hoogste korting gaat voor. 

Adres

Nader te bepalen

De locatie van deze bijeenkomst

is nog niet bekend

Locatie en parkeren

Nader te bepalen,

De locatie van dit congres is nog niet bekend. De congressen van Medilex Onderwijs vinden altijd plaats in Utrecht of omgeving. 

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname, dat je kunt downloaden via je Profielpagina.

Deze cursus is gevalideerd door het Lerarenportfolio voor 5 studiebelastingsuren, onder aanbodcode 00300-97883

  Urenverdeling naar inhoud 5 uur
Vakinhoudelijk
(Vak)didactisch 1 uur
Pedagogisch 1 uur
Brede pedagogische basis 3 uur

Blijf op de hoogte