Houd jij ervan verhalen te maken en deze te vertellen via video, beeld en tekst? Ben je een echte duizendpoot? Dan kun je bij Medilex Onderwijs een top stage realiseren!

Medilex Onderwijs

Je loopt stage bij de marktleider op het gebied van nascholing voor onderwijsprofessionals. Elk jaar komen meer dan 8500 leerkrachten en docenten naar onze congressen, cursussen en masterclasses. We streven naar topkwaliteit in alles wat we doen en lopen voorop in onze marketing. Omdat we handen tekort komen bij het realiseren van al onze plannen breiden we het marketingteam uit!

De stage

Tijdens de stage ga je:

  • Interviewen van sprekers, schrijven en publiceren van blogberichten
  • Opnemen en monteren van video reviews van deelnemers congressen/e-learning abonnementen
  • Voorbereiden, opnemen en monteren van video interviews met sprekers
  • Videoverslagen van congresdagen maken
  • Voorbereiden en faciliteren van livesessies met sprekers i.s.m. congresontwikkelaars
  • Maken en inplannen van social media berichten. We gebruiken Facebook, LinkedIn en Insta
  • Aan de slag met je eigen onderzoek

Omdat je stage loopt bij een kleine organisatie zijn de lijnen kort en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je hebt je eigen projecten maar kunt uitgebreid sparren met collega's.

Over jou

Je studeert HBO Journalistiek, Communicatie of Creative Business. Je hebt ervaring met het maken van online video en houdt van het maken van verhalen.

Team

Je werkt in een team van in totaal 20 professionals. We hebben 14 congresontwikkelaars die nascholing (congres- en cursusdagen) bedenken en organiseren. Daarnaast zijn er 4 secretaresses, 1 marketingmedewerker en de directeur.

Praktisch

Periode, uren en vergoeding in overleg.

Reageren

Stuur een mailtje naar Jonne Lommerse via jonne@medilexonderwijs.nl

< Terug naar vorige pagina