We mogen weer!

Na de voorjaarsvakantie zijn onze congressen, cursussen en masterclasses 'gewoon' weer op locatie. We kijken er naar uit om je te ontvangen in één van onze fijne locaties.
Bij de meeste dagen bieden we óók een livestream aan, zodat je de dag ook vanuit huis kunt volgen. Wil je hier gebruik van maken? Geef het door via info@medilexonderwijs.nl!

  
Congres op locatie met alle maatregelen

Congres op locatie
Kom je gewoon naar het congres? Dan zorgen wij dat alle nodige maatregelen in acht worden genomen zodat je veilig kunt deelnemen. Je leest hier alles over op onze coronapagina. Kun je op het laatste moment toch niet aanwezig zijn? Dan sturen we je direct instructies zodat je het congres online kunt volgen! 

Congres online
Blijkt kort voor het congres dat je niet kunt komen, dan volg je het congres online via een livestream. Een livestream is een liveverbinding met de congreszaal waar je de spreker én zijn of haar powerpointpresentatie ziet. Je kunt vragen stellen via de chat die onze congresontwikkelaar doorgeeft in de zaal. Je ontvangt geen restitutie voor het congres vanwege reeds gemaakte (locatie)kosten. Lees hier meer over online congressen via livestream

Online congres via een livestream

 

Congres online bij inschrijving
Bij je inschrijving kun je ook direct kiezen om het congres online te volgen.