Op dit moment zijn onze congressen, cursussen, opleidingen en masterclasses op locatie én online te volgen. Kies zelf wat je prettig vindt.

 

Online of offline?

Door de coronacrisis moet iedereen zoveel mogelijk thuiswerken. Daarnaast heeft onderwijspersoneel extra risico op een snotneus of een pijnlijke keel. Zonde als je dan niet naar een congres kunt komen toch? Hier hebben we een oplossing voor!

  
Congres op locatie met alle maatregelen

Congres op locatie
Kom je gewoon naar het congres? Dan zorgen wij dat alle nodige maatregelen in acht worden genomen zodat je veilig kunt deelnemen. Je leest hier alles over op onze coronapagina. Kun je op het laatste moment toch niet aanwezig zijn? Dan sturen we je direct instructies zodat je het congres online kunt volgen! 

Congres online door ziekte
Blijkt kort voor het congres dat je niet kunt komen, dan volg je het congres online via een livestream. Een livestream is een liveverbinding met de congreszaal waar je de spreker én zijn of haar powerpointpresentatie ziet. Je kunt vragen stellen via de chat die onze congresontwikkelaar doorgeeft in de zaal. Je ontvangt geen restitutie voor het congres vanwege reeds gemaakte (locatie)kosten. Lees hier meer over online congressen via livestream

Online congres via een livestream

 

Congres online bij inschrijving
Bij je inschrijving kun je ook direct kiezen om het congres online te volgen. Je ontvangt je handouts dan digitaal, zet je eigen koffie en  smeert zelf een broodje bij de lunch. Je krijgt hiervoor wel een flinke korting van € 100,-.

Switchen
Het kan voorkomen dat je niet blij bent met je keuze. Heb je je ingeschreven voor het congres op locatie? Dan kun je tot een maand van tevoren gratis wisselen naar online, tegen het lagere online tarief. Switch je later? Dan geldt de normale congresprijs. Je kunt switchen van 'op locatie' naar online door ons een mail te sturen. 
Wil je wisselen van online naar het congres op locatie? Neem dan contact met ons op via info@medilexonderwijs.nl om te zien of er nog plek is in de zaal. Zo ja, dan ontvang je een bevestiging en een aanvullende factuur voor aanwezigheid in de zaal en uitgebreide catering.