Masterclass 'Ik ga graag met je in discussie'

Aankondiging
April 2019
  • 1 dag
  • Naast treinstation Op loopafstand
Janneke Wauben

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Janneke Wauben

Delen met een collega of downloaden

In het kort

Als leraar zeg je vaak: “Ik ga hierover niet met jou/jullie in discussie”, maar toch ontkom je daar niet altijd aan: soms gaat de hele klas massaal tegen je in: “Wat, krijgen we nou alweer een toets, dat is niet eerlijk…” Of een leerling blijft maar weerwoord geven, terwijl de rest van de klas toekijkt. Wat is een effectieve reactie in zo’n situatie en hoe behoud je de regie?

Tijdens deze eendaagse masterclass ga je onder leiding van debatkampioen Jeroen Heun aan de slag met technieken om de regie te houden in gesprekken met leerlingen en leer je argumenten goed te onderbouwen. De groep bestaat uit maximaal 21 deelnemers, zodat er veel tijd is voor interactie en oefenmomenten.

Geïnteresseerd? Laat hieronder je gegevens achter en word direct op de hoogte gesteld als de datum bekend is en de inhoud van de dag online staat.

Programma

Het programma is nog niet bekend, maar volgt snel.

Praktische Informatie

Adres

BCN Utrecht CS

Catharijnesingel 48

3511 GC Utrecht

Locatie en parkeren

BCN Utrecht CS, Utrecht

Trainingslocatie BCN Utrecht CS is centraal gelegen in het bruisende hart van stad Utrecht. Door de ideale ligging, direct aan het centraal station van Utrecht, is trainingslocatie BCN Utrecht CS uitstekend bereikbaar.

Download routebeschrijving

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname, dat je kunt downloaden via je Profielpagina.

Blijf op de hoogte