Congres | Klassikale lessen anders ingericht

Aankondiging
Donderdag 3 december 2020
Sanne Folkerts

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Sanne Folkerts

Delen met een collega of downloaden

In het kort

Uitdagende werkvormen, autonomie en hoge verwachtingen zorgen voor intrinsieke motivatie bij je leerlingen. Het anders inrichten van je klassikale les helpt je om beter aan te sluiten op de behoeften van je leerlingen. Wat zijn de belangrijkste randvoorwaarden voor lesgeven buiten de klassikale setting? Hoe gebruik je de beschikbare ruimte om les te geven buiten de klassikale setting? En hoe zet je een leerdoel om in een actieve werkvorm?

Denk 'out of the box' en ga aan de slag met uitdagende lessen!

Tijdens dit congres leer je onder meer:

  • Hoe je bepaalt welk deel van je les buiten de klassikale setting plaats kan vinden 
  • Hoe ervaringsdeskundigen hun onderwijs hebben ingericht
  • Welke aanpassingen in je klassenmanagement je leerlingen helpen met succes te leren buiten het klaslokaal

Let op: Om deze dag volledig te benutten, is het advies je eigen device mee te brengen en een bestaande klassikale les uit te kiezen waar je mee aan de slag wilt gaan. 

Voor wie

Dit congres is speciaal ontwikkeld voor docenten uit het voortgezet onderwijs. Overige geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom!

Programma

Het programma is nog niet bekend, maar volgt snel.

Praktische Informatie

Kosten

De kosten voor dit congres bedragen € 395,- voor een hele dag. Genoemd bedrag is inclusief hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW en onderstaande kortingen:

 

1 OP 5 KORTING Schrijf je je gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling, dan betaal je slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus GRATIS!

STUDENTENKORTING Medilex Onderwijs stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit, die geen dienstverband hebben. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van je opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

Let op! Bovenstaande kortingen zijn niet te combineren. De hoogste korting gaat voor. 

 

Adres

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8

3972 LA Driebergen-Zeist

Locatie en parkeren

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum, Driebergen-Zeist

Klik hier voor de website van Antropia, Cultuur- en Congrescentrum


Bezoekers kunnen parkeren in de Q-Park bij Station P+R Driebergen Zeist. Adres is Stationsweg 15B Driebergen-Rijssenburg.

U komt binnen in de parkeergarage door uw creditcard of bankpas in te voeren. Bij Antropia ontvangt u een uitrijkaart. !Let op!: Bij vertrek uit de parkeergarage dient u eerst de uitrijkaart te gebruiken en pas dan ook uw bankpas aan te bieden. Er worden bij u geen kosten afgeschreven, maar het is wel nodig dat uw vertrek wordt geregistreerd.

Vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Arnhem en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit linksaf richting Zeist. Volg de weg rechtdoor, totdat de weg naar beneden helt. Sorteer daar links voor en ga nog vóór de spoorbrug linksaf. U vindt de P+R garage even verder aan uw linkerhand.

Na het parkeren loopt u de garage uit naar rechts het voetpad op en volgt u de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed De Reehorst liggen).

Vanuit Arnhem
Volg de A12 richting Utrecht en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Let op: onderaan de afrit rechtsaf richting Zeist. Volg de weg rechtdoor, totdat de weg naar beneden helt. Sorteer daar links voor en ga nog vóór de spoorbrug linksaf. U vindt de P+R garage even verder aan uw linkerhand.

Na het parkeren loopt u de garage uit naar rechts het voetpad op en volgt u de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed De Reehorst liggen).

Per trein
Het station Driebergen/Zeist ligt aan de spoorlijn Utrecht-Arnhem. Het station heeft vier maal per uur rechtstreeks verbinding met Utrecht CS en Arnhem. Landgoed De Reehorst ligt op ca. 50 meter van het station, aan de overzijde van de parkeerplaats, tegenover de hoofdingang van het station.

Download routebeschrijving

Certificaat

Je ontvangt na afloop een certificaat van deelname, dat je kunt downloaden via je Profielpagina.

Deze bijeenkomst is gevalideerd door Lerarenportfolio voor 5 studiebelastingsuren, onder aanbodcode 00501-07335

Urenverdeling naar inhoud  
Vakinhoudelijk -
(Vak)didactisch 4,5 uur
Pedagogisch  
Brede professionele basis  

 

Lerarenportfolio.nl

Blijf op de hoogte